tiistai 29. lokakuuta 2013

Rock'n rollin itsemurhaa

Tänään musiikkihaasteessa Day 7 A song by your favourite band. Nyt vetää kyllä suun mutrulle. En oikein osaa nimetä suosikkibändiä (enää). Tuntuu että kuuntelen enemmän sooloartisteja. En ole oikein minkään bändin osalta ole faniutunut niin että osaisin tai omistaisin jokaisen albumin. Ja kun ei suoraan tule mieleen mitään, se taitaa tarkoittaa että sellaista ei ole. On myös aikoja, jolloin jotain on kuunnellut ihan mielettömästi ja sitten taas aikoja jolloin stereoissa ei soi yhtään mitään. Ota nyt tästä sitten selvää...

Tähän vois nyt nimetä viime aikoina eniten kuunnellun, tai eniten livenä nähdyn bändin. Tai sitten sellaisen bändin jonka tuotantoa löytyy eniten omasta levyhyllystä tai vaan sellaisen jonka lähes koko tuotannon omistaa. Mutta onko niistä sitten mikään oikea vastaus. Nostan kuitenkin näin virtuaalisesti hattua Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändille, PMMP:lle ja iihanalle Moon (Cakes)-poppoolle, jonka kaikki levyt todellakin taidan omistaa (olen varmaan yksi harvoista). 

Kunnia laskeutuu nyt kuitenkin legendaarisen suomalaisen tyttöbändin harteille. Suosikkibändini on siis Tavaramarkkinat, jota olen kuljettanut mukanani vaihtelevalla innolla jo lapsuudesta asti (jolloin tosin Liisa Akimofin soolotuotanto oli minulle kovempi juttu). Tilikirja-levyn ja sinkkujulkaisut kun vielä saisi CD:llä. C-kasetti alkaa olla jo aika puhki.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti