perjantai 4. lokakuuta 2013

Paras tv-sarja joka jätettiin kesken

Ensimmäiseksi ajattelin ehdottaa tähän kaikkien high school -aiheisten tv-sarjojen ehdotonta suosikkiani, Popularia. Muistelin sen jotenkin jääneen kesken. Piti sitten ihan tarkistaa, että miten sen sarjan loppu oikein menikään. Ja niinhän se oli, että ilmeisesti siinä vain varmisteltiin (käsikirjoittajien taholta) että jos jatkoa olisi ollut luvassa niin sitten olisi ollut mistä jatkaa. Mutta ei, tätä sarjaa ei oltu peruttu missään vaiheessa eikä se siis ole keskenjäänyt. Harmillisen lyhyt vain. Popularissa erityisesti ne sivuhahmot miellyttivät mua kovasti, erityisesti ihana sosiopaatti Mary Cherry.

Sitten muistelin sen David Lynchin On the Airin loppuneen myös jotenkin aivan kesken. Ihan vain muutaman jakson muistan nähneeni radioaseman Twin Peaks -tunnelmaisia meininkejä. Mutta enpä kyllä voi tunnustaa muistavani sarjasta mitään muuta kuin tapahtumapaikan ja tunnelman, joten siitä tuskin on TV-torstain kysymäksi parhaimmaksi keskenjääneeksi.

Valintani siis osuu värikylläiseen, hyväntuuliseen ja kertakaikkiseen mainoon tv-sarjaan nimeltä Pushing Daisies. Herttainen tarina ja loistavat hahmot, joista kaikkein eniten taidan kaivata taitouintitätejä (loistavat Swoosie Kurtz ja Ellen Greene). Hienoa oli myös se, että katsoimme sarjaa asuinkumppanin kanssa yhdessä (ei mitenkään normaalia), kun kerrankin löytyi jotain yhteistä ja molempia miellyttävää katsottavaa. Mahtava sarja, jolle kävi kyllä tosi köpelösti.


Kuvalainaus: Wikipedia.org

3 kommenttia:

  1. Hei mäkin muistan Popularin! Oli Suomessa nimellä Suositut. Tykkäsin siitä silloin, mutta olinkin teini-ikäinen ja kohderyhmää tuolloin. ;)

    VastaaPoista
  2. Tämä oli niiiin peffasta kun tää lopetettiin kesken :<<< kyylään edelleen wikipediasta jospa loppuratkaisu tulis vaikka leffan tai sarjiksen muodossa...

    VastaaPoista