torstai 3. lokakuuta 2013

Avaat kaasuhanan myrkyttäen

Musiikkihaasteessa on tänään aiheena ensimmäinen ikinä omistamani albumi. Tarkennettuna siinä kysytään: Day 2 A song from the first album you ever bought. Ensimmäinen levyni (tai oikeastaan c-kasettini) oli Leevi and the Leavingsin kokoelma, joka on koottu yhtyeen kolmelta ensimmäiseltä studioalbumilta. Osa kappaleista on ilmeisesti julkaistu aiemmin vain singleinä, sillä kaikkia ei kolmelta ensimmäiseltä levyltä kuitenkaan löydy. 

Kuvalainaus: Wikipedia.fi

Minä en toki mitenkään erityisesti halunnut ostaa Leeviä, vaan mieluilin tuon huilua soittavan koiran perään. Muistaakseni äiti antoi minulle luvan valita yhden kasetin eikä paremmin katsonut perään mitä valitsin. Hämmennys oli pienellä lapsella suuri, kun kasetilta soikin koiran soittaman huilumusiikin sijaan rempseää "sinä miestenlehdessä pyllistit" rallatusta. Tänä päivänä tokin olen ikionnellinen että ensimmäinen oma kasettini/levyni on juuri kyseinen ja että altistumiseni Leevien tuotantoon on alkanut jo hyvin nuoresta.

Valintani on albumin ehdottomasti synkein ja taustoiltaan 80-lukuisimman kuuloinen Mary Jane. Mulla oli lapsena tähän myös hieno koreografia, jossa avasin sen "kaasuhanan" hienoilla käsiliikkeillä ja tuuperruin lopuksi lattialle. Aah, ollapa nyt joku videotallenne tuosta spektaakkelista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti